Over Wijngo

Prins HendrikstraatIn 1960 is Willem van Wijngaarden gestart met Wijngo als eenmanszaak in Gouda.
Wijngo is inmiddels uitgegroeid tot een bouwtechnische groothandel met 120 medewerkers en filialen in De Lier, Hardinxveld-Giessendam en Zaandam.

De filosofie is nog altijd dezelfde: door kwaliteit, kennis en voorraad aan de professionele afnemers een goede advisering en service te bieden.Wijngo magazijn
Uit de grote voorraad zijn 45.000 artikelen leverbaar op het gebied van hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, bedrijfskleding, toegangscontrole, bouwmaterieel en ventilatietechniek.

Door regelmatige scholing van de medewerkers wordt gewerkt aan optimale kennis van de vele artikelgroepen, zodat de afnemers op de juiste advisering kunnen vertrouwen.

Extra service bieden onze afdelingen voor verhuur, reparatie en keuring, calculatie, sleutels, cilinders en beslagstudio.

Wijngo transport
Met eigen bezorgdienst, dagelijks 6 routes, kunnen wij snel en betrouwbaar binnen 24 uur de bestelde artikelen bij u op het bedrijf of werk afleveren. Afhalen kan natuurlijk ook bij de verkoopbalies in Gouda of de filialen in De Lier, Hardinxveld-Giessendam en Zaandam.

Laden
Laden
Laden
Laden