Hang- & sluitwerk en bouwbeslag

Voor bouwbedrijven, aannemers, onderhoudsbedrijven en woningbouwverenigingen houdt Wijngo een uitgebreid assortiment beslag van gerenommeerde fabrikanten op voorraad. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Ons brede en diepe assortiment staat garant voor betrouwbare, snelle leveringen en onze geschoolde medewerkers zorgen voor een deskundig advies over de producten en toepassingen.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van inbraakpreventie en kunnen u daardoor de juiste artikelen adviseren voor toepassing volgens het Bouwbesluit en Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Door de vele contacten met nationale en internationale fabrikanten kunnen wij voor renovaties, nieuwbouw- en utiliteitsbouwprojecten een groot assortiment modern of klassiek design- en/of veiligheidsbeslag leveren in diverse materialen, zoals aluminium, messing gepolijst, verchroomd en roestvaststaal.

Eventueel met opdrachtgevers en architecten kunt u zich over de vele mogelijkheden laten voorlichten in onze beslagstudio. Het bezoeken van de beslagstudio is alleen mogelijk op afspraak. Onze medewerkers maken graag de tijd voor u vrij om u te informeren over de verschillende mogelijkheden in veiligheidssloten, veiligheidsbeslag en sierbeslag.

Stuur een e-mail voor het maken van een afspraak of gebruik de "Bel mij" optie links boven in het scherm.

Laden
Laden
Laden
Laden