Bevestigingen en chemie

Image title
De productgroep bevestigingen en chemie staat voor een assortiment kwaliteitsproducten. Met merken als ABC Spax, Kelfort, Haubold, Senco en Spit, Gebr. Bodegraven en Bison bent u als professionele gebruiker verzekerd van kwaliteitsproducten, waarmee u uw werk verantwoord kunt uitvoeren.

Naast de gegarandeerde kwaliteit van de standaard producten kunt u door de samenwerking van Wijngo  met de verschillende fabrikanten rekenen op de snelle beschikbaarheid van de verschillende productinnovaties. Of het hier nu gaat om een type ABC-Spax schroef voor de bevestiging van hardhouten vlonders, een  type Spit betonverankering met Europese ETA-goedkeuring, een nieuwe Kelfort montagekit op basis van MS-polymeer of een montagetijd besparende GB-kozijnstelbeugel, bij Wijngo  bent u aan het juiste adres.

De artikelen uit ons voorraadassortiment bieden u daarom altijd een bevestigend antwoord bij uw bevestigingsvraagstukken.

Dit geldt ook voor de verschillende chemische producten als kitten, vulmiddelen, PU-schuim, lijmen, verf, oplos- en reinigingsmiddelen.

Wijngo biedt u graag meer dan alleen de producten. Wij bieden u ook de mogelijkheden om uw magazijn in te richten of uw eigen magazijnvoorraad door ons te laten beheren. Het Kelfort Silverprof Stellingsysteem biedt u hierbij de mogelijkheden om uw werkplaats of magazijn efficiënt in te richten. De nieuwe werkmethodiek, welke wij u daarbij aanbieden, stelt u in staat om samen met Wijngo  de faalkosten, die ontstaan door manco’s in uw grijpvoorraad, te voorkomen. De basis voor deze samenwerking leggen we vooraf duidelijk vast. Wij spreken met u af welke artikelen en welke hoeveelheden er in de stelling staan. U voorkomt hiermee onaangename verrassingen zoals uitpuilende stellingen, verouderde bussen PUR of kokers kit, of artikelen onder een dikke laag stof.

Laden
Laden
Laden
Laden