Speciaal gericht op de interieurbouw en de meubelbranche hebben wij de afdeling interieur. Deze afdeling beschikt over speciaal opgeleide medewerkers om u te adviseren over onder andere producten van Hettich (de grootste fabrikant van meubelbeslag in Europa), Format en Hawa.

Van dit zeer brede beslagprogramma zijn ruim 4000 topkwaliteit artikelen uit voorraad leverbaar, gericht op woon-,slaap-en badkamer, keuken-en kantoormeubelen  en interieurbouw.

De leveranciers van Wijngo Holland bieden vele mogelijkheden om producten volgens uw eigen maatvoering te leveren. Voorbeelden hiervan zijn: massief houten keukenlades en rolluiken. Dit alles uiteraard tegen aantrekkelijke  prijzen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Ontwikkelingen, die ons assortiment in beweging houden zijn onder andere de toepassing van Ledverlichtingen in interieurs en meubelen, TV-liften en de greeploze en geluidsarme scharnieren en  ladensystemen.

Daarnaast hebben wij een pakket branche specifieke artikelen op het gebied van lijmen, bevestigingsmiddelen, machines en designbeslag.Bladercatalogus Techniek en Toepassing 2020
Catalogus ProDecor
Bladercatalogus Techniek en Toepassing 2020
Catalogus Techniek en Toepassing 2020
Bladercatalogus Techniek en Toepassing 2020
Catalogus Steelforce
Design Gallery & Producttoepassing
Laden
Laden
Laden
Laden